Vertel je verhaal zelf

Welke schrijfgereedschappen heb je nodig?

Voor het klikken op sommige van onderstaande links ontvang ik een commissie, bedankt voor je support!

Video en animatie

Video editing software

Adobe Creative Cloud

Met een Adobe Creative Cloud abonnement heb je de beschiking over haast onbeperkte creatieve mogelijkheden. Ook voor videobewerking en animatie is Adobe daarom al jaren een industriestandaard. Voor mijn video-opdrachten gebruik ik meestal Premiere Pro en After Effects. Daarnaast kan ik een character voor je uitwerken in Photoshop, of Illustrator en vervolgens animeren met behulp van Character Animator.

Graphic design

Design software

Adobe Creative Cloud

Met een Adobe Creative Cloud abonnement heb je de beschiking over haast onbeperkte creatieve mogelijkheden. Daarom is de software van Adobe ook al jaren de standaard op het gebied van creativiteit. Voor grafische ontwerpen maak ik gebruik van de bekende drieeenheid in de grafische industrie, Photoshop, Illustrator en InDesign. 

Webdesign

Hosting en domein

One.com

One.com is een betrouwbare en betaalbare hostingprovider met een klantvriendelijke sevice.
hosting

Design software

Adobe XD

Adobe XD is tegenwoordig de standaard voor UI/UX design. Het maakt onderdeel uit van Adobe Creative Cloud, daardoor kun je het eenvoudig combineren met andere tools als Photoshop en Illustrator.
Adobe

Pagebuilder plugin

Elementor Pro

Elementor Pro is de beste en meest populaire pagebuilder plugin voor WordPress. Gebruik de ingebouwde templates en maak in een handomdraai een mooie website.
Elementor

Pagebuilder plugin

Crocoblock

Elementor Pro is op zichzelf al ongelooflijk. Voeg daar de plugins van Crocoblock aan toe en je kunt binnen WordPress alles maken.
crocoblock

Web security

iThemes Security Pro

Meerdere keren per dag proberen hackers in te breken in je website om persoonsgegevens te stelen. Daarom is een beveiligingsplugin heel belangrijk. Met iThemes bescherm je de website tegen alle risico's.
Security
BAS Creations - Shield
Deze website maakt gebruik van functionele cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te kunnen bieden. Bekijk de privacyverklaring voor meer informatie.