Website ZNVR

Het verhaal in beeld

De opdracht

Om een betere blessurepreventie binnen de ruitersport te kunnen garanderen is aan mij gevraagd een website te maken waarbinnen eenvoudig zorgaanbieders gevonden kunnen worden die zich hiervoor inzetten. Hieronder laat ik enkele highlights van de website zien, maar klik gerust op de link hierboven om meer te weten te komen over het ZorgNetwerk voor Ruiters.

Het resultaat

Homepagina

De homepagina is het visitekaartje van het ZorgNetwerk voor Ruiters. Hier kan de bezoeker uitleg vinden over de bedoeling van het netwerk en via duidelijke koppelingen door de rest van de website navigeren.

homepage-znvr
Zorgzoeker

De netwerkpagina is de belangrijkste pagina van het zorgnetwerk. Hier bevindt zich de zogenaamde zorgzoeker. Via de kaartfunctie kan de paginabezoeker een zorgverlener en de passende zorg in de buurt vinden. Met behulp van verschillende filters kan de zoekopdracht worden gespecificeerd.

Onder de kaartzoeker staat ook een lijst waarop alle zorgaanbieders terug te vinden zijn.

Zorgzoeker-znvr
Profielpagina

Elke zorgaanbieder heeft een eigen profiel dat via de zorgzoeker te bereiken is. Op het profiel vertelt de zorgaanbieder een kort verhaal over zichzelf en kan men inzicht krijgen in het aanbod en de opleidingsachtergrond. Hierdoor kan de bezoeker eenvoudig de contactgegevens vinden van de zorgaanbieder die het beste bij hem of haar past.

Profielpagina
BAS Creations - Shield
Deze website maakt gebruik van functionele cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te kunnen bieden. Bekijk de privacyverklaring voor meer informatie.