Jaarverslag Philips Museum

Het verhaal in beeld

De opdracht

Een jaarverslag is natuurlijk bij uitstek het document waarin je het verhaal van je succesen kan en wil vertellen. Ik heb het jaarverslag van het Philips Museum twee keer mogen opmaken. Hieronder kun je de uitwerking van beide verslagen bekijken.

Philips Museum

Resultaat

Jaarverslag 2020

Ondanks alle beperkingen door de coronamaatregelen heeft het Philips Museum van 2020 een mooi jaar kunnen maken. van de opening van de nieuwe tentoonstelling Eendracht maakt macht tot de virtuele rondleidingen. Bij het museum valt zelfs in moeilijke tijden veel moois te beleven. Bekijk het jaarverslag via de volgende link.

Jaarverslag 2020

In het jaarverslag vind je trouwens ook deze mooie foto van de museumdocenten die interessante minicolleges geven. Er klopt alleen iets niet helemaal aan deze foto, zie jij wat het is?

Groepsfoto museumdocenten
Jaarverslag 2019

2019 was echt een succesjaar voor het Philips Museum met een recordaantal bezoekers sinds de opening en veel mooie activiteiten. Bekijk het verslag via deze link.

Jaarverslag 2019

facts and figures
BAS Creations - Shield
Deze website maakt gebruik van functionele cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te kunnen bieden. Bekijk de privacyverklaring voor meer informatie.