In lockdown zetten we de deuren gewoon virtueel open

Projectbeschrijving

Door de maatregelen van het coronavirus moest het Philips Museum voor lange tijd de deuren sluiten. Hierdoor zochten we naar manieren om onze bezoekers toch de mooie verhalen uit de geschiedenis van Philips te kunnen vertellen. Zo zijn de virtuele tours in het leven geroepen. Via Teams Live worden de bezoekers door een gids rondgeleid door een 3D-model van het interieur van het museum. Deze virtuele tours vonden regelmatig plaats.

Mijn rol hierin was onder anderen het promoten van de virtuele tours, het managen van de content in het 3D-model (afbeeldingen of video's erin plaatsen) en het verlenen van technische ondersteuning bij de productie. Ook heb ik enkele keren als lead producer bijgedragen aan dit mooie museumconcept.

philips museum logo
Philips Museum
Het Philips Museum is het erfgoedmuseum van Philips en is gevestigd in aan de Emmasingel 31 in Eindhoven, in het fabriekje waar Gerard zijn eerste gloeilampen maakte.

Resultaat

Play Video

Contactformulier

Hoe zullen we jouw verhaal in beeld brengen?

BAS Creations - Shield
Deze website maakt gebruik van functionele cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te kunnen bieden. Bekijk de privacyverklaring voor meer informatie.