Mijn verhaal in beeld

Wie ben ik?

Mijn naam is Bastiaan de Koning, maar noem me maar gewoon Bas. Oorspronkelijk ben ik opgeleid als docent Nederlands. Tijdens mijn jaren voor de klas miste ik de uitdagingen op creatief gebied. Daarom besloot ik een volledig andere richting op te gaan en ben ik gaan (web)designen, filmen en illustreren.

Over mij

Ik benut graag al mijn talenten en laat me dan ook niet snel beperken tot de taken van één functie in een beroep. Daarnaast vind ik het heerlijk om op projectbasis te werken. Aan het einde van een project kan ik altijd met trots terugkijken op de tevredenheid waarmee ik de klant achterlaat, om vervolgens over te gaan op iets anders, iets nieuws. 

Mijn missie

Ik ga graag met mensen op zoek naar wat hen uniek maakt. Wat is het bijzondere verhaal dat zij kunnen vertellen? Wat maakt hen de held van hun branche? Waarom zijn zij interessanter dan de andere 100 sollicitanten of concurrenten in de markt? Het antwoord op die vragen geef ik vorm, kleur, geluid en verbeeldingskracht mee. 

Bas

BAS Creations - Shield
Deze website maakt gebruik van functionele cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te kunnen bieden. Bekijk de privacyverklaring voor meer informatie.