ZorgNetwerk Voor Ruiters

Over de klant

Het ZorgNetwerk Voor Ruiters (ZNVR) is een netwerk van zorgaanbieders die zich specifiek richten op blessures en blessurepreventie in de ruitersport. Door de toenemende aandacht voor blessures bij zowel ruiter als paard ontstond de behoefte om dit netwerk op te zetten. Door het bestaan van het ZNVR is het makkelijker voor ruiters om een specialist in de buurt te vinden die helpt om de samenwerking tussen ruiter en paard te optimaliseren on zo klachten te kunnen verhelpen en voorkomen.

Projecten waarmee we het verhaal van de klant verteld hebben.

Website ZNVR

Om een betere blessurepreventie binnen de ruitersport te kunnen garanderen is aan mij gevraagd een website te maken waarbinnen eenvoudig zorgaanbieders gevonden kunnen worden die zich hiervoor inzetten. Hieronder laat ik enkele highlights van de website zien, maar klik gerust op de link hierboven om meer te weten te komen over het ZorgNetwerk voor Ruiters.

Huisstijl ZNVR

BAS Creations - Shield
Deze website maakt gebruik van functionele cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te kunnen bieden. Bekijk de privacyverklaring voor meer informatie.