Losse verhalen

Over de klant

Er zijn natuurlijk genoeg losse opdrachten die bijdragen aan het vertellen van het verhaal van klant. Op deze pagina toon ik een aantal van deze opdrachten.

Projecten waarmee we het verhaal van de klant verteld hebben.

HealthLab on tour

De kinderen uit de wijken Kronehoef en Mensfort stroopten de mouwen op voor leerzame proefjes en activiteiten op het gebied van gezondheid en sport. Tijdens het evenement liep ik met de camera rond en heb ik deze mooie beelden kunnen opnemen.

HealthLab on Tour was een samenwerking met: Gemeente Eindhoven, Philips Museum, Morgenmakers, Lumens, Dynamo Jeugdwerk, PSV United, Basisschool Atalanta, Basisschool Tarieq Ibnoe Ziyad en Kinderfysiotherapie Eindhoven Noord. Het werd mogelijk gemaakt door Cultuur Eindhoven.

Promo Graziozo en Equithem Training

Door de samenwerking tussen de bedrijven Graziozo en Equithem Training kunnen ruiters het ultieme op maat gemaakte zadel vinden voor hun paard. Dit is mogelijk omdat er tijdens het proces van aanmeten ook wordt gewerkt aan de optimalisatie van de houding van zowel de ruiter als het paard. In deze video laten de bedrijven aan je zien hoe dat in zijn werk gaat.

Urban Photography met Tim

Tim is een goede vriend en fotograaf. Eigenlijk maakt hij vooral graag foto’s in de natuur en van dieren. Om elkaar uit te dagen, zijn we naar Strijp-S in Eindhoven gegaan. Het resultaat van de dag zijn mooie foto’s en een stoere video.

Educatieve video's

BAS creations is ooit begonnen als een YouTube-kanaal voor educatieve video’s. Als docent Nederlands was ik aan het zoeken naar nieuwe manieren om mijn lessen dynamisch in te vullen. Door met instructievideo’s te werken kon ik de leerlingen meer aan het werk zetten tijdens de les en hen daardoor meer vanuit een coachende rol begeleiden bij het maken van de oefenopdrachten.

Folder SBHP

De Stichting tot Behoud van Historische (Philips) Produkten (SBHP) is een archief van oude apparaten uit de geschiedenis van met name Philips. Bij binnenkomst tref je rijen aan oude nostalgische apparatuur die bij menig persoon herinneringen oproepen. Om de bezoekers in de richting van de stichting te helpen, heb ik een folder ontworpen. Hieronder laat ik daarvan de uitwerking zien.

Huisstijl Dierenfysio Jil

Dierenfysio Jil had mij benaderd om een logo te ontwerpen voor haar bedrijf. Met haar bedrijf verleend zij fysiotherapeutische zorg aan dieren. Hieronder laat ik je de uitwerking van Jil haar logo zien.

BAS Creations - Shield
Deze website maakt gebruik van functionele cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te kunnen bieden. Bekijk de privacyverklaring voor meer informatie.