Dierfysio Els

Over de klant

Dierfysio Els is een dierenfysiotherapeut. Zij geeft fysiotherapeutische behandelingen aan paarden en honden. Ook traint zij de baasjes om zo goed mogelijk met hun dier om te leren gaan. Dierfysio Els is deskundig en breed gespecialiseerd. Door haar avontuurlijke en onderzoekende houding is Els ook altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en mogelijkheden van haar vakgebied. Voor haar bestaan er geen problemen, maar slechts uitdagingen.

Projecten waarmee we het verhaal van de klant verteld hebben.

Video Dierfysio Els

Huisstijl Dierfysio Els

Dierfysio Els is deskundig en breed gespecialiseerd. Door haar avontuurlijke en onderzoekende houding is Els ook altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en mogelijkheden van haar vakgebied. Voor haar bestaan er geen problemen, maar slechts uitdagingen.
Het logo van Dierfysio Els is op deze waarden gebaseerd en nodigt je uit om meteen met je paard of hond op haar af te springen. De kleurenstelling is gekozen om een deskundige uitstraling te ondersteunen. Omdat Els haar logo ook op kleren wilde laten borduren, heb ik twee varianten gemaakt die geschikt zijn voor elke gewenste toepassing.

Website Dierfysio Els

Het belangrijkste doel voor de website van Dierfysio Els was dat bezoekers snel de goede informatie kunnen vinden. Daarnaast heb ik gewerkt aan een kundige maar ook krachtige uitstraling, die duidelijk onderscheidend is ten opzichte van andere dierfysiotherapeuten.

BAS Creations - Shield
Deze website maakt gebruik van functionele cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te kunnen bieden. Bekijk de privacyverklaring voor meer informatie.