Eerdere verhalen

Een goed verhaal begint met BAS creations

Made by Desi

Voor veel mensen zijn huisdieren een belangrijk onderdeel van de familie en het huishouden. Het overlijden voelt dan ook echt als een verlies. Made by Desi helpt je het verdriet te verwerken door een mooie handgemaakte knuffel of kussen die lijkt op jouw lieve kleine vriend.

Fair en Joy hondenopvang

Fair en Joy zijn twee lieve honden die op een hele fijne plek wonen met een mooie grote speelweide. Hun baasje Michelle heeft deze mooie plek opengesteld als dagopvang. De hondenopvang pakt het net een beetje anders aan dan anders. De groepen worden namelijk niet gemaakt op basis van grootte of gewicht. In plaats daarvan wordt naar het karakter gekeken. De introductie bij de andere honden wordt stap voor stap aangepakt. Het doel: een superleuke dag waarop je hond zich helemaal op zijn gemak voelt.

ZorgNetwerk Voor Ruiters

Het ZorgNetwerk Voor Ruiters (ZNVR) is een netwerk van zorgaanbieders die zich specifiek richten op blessures en blessurepreventie in de ruitersport. Door de toenemende aandacht voor blessures bij zowel ruiter als paard ontstond de behoefte om dit netwerk op te zetten. Door het bestaan van het ZNVR is het makkelijker voor ruiters om een specialist in de buurt te vinden die helpt om de samenwerking tussen ruiter en paard te optimaliseren on zo klachten te kunnen verhelpen en voorkomen.

Philips Museum

Het Philips Museum is het erfgoedmuseum van Philips. Het is gevestigd aan de Emmasingel 31 in Eindhoven, in het fabriekje waar Gerard Philips zijn eerste gloeilampen maakte. Tijdens mijn twee jaar werk voor het museum heb ik een bijzondere band opgebouwd met het management en het team van vrijwilligers en natuurlijk de vele mooie verhalen over de geschiedenis van de mooie stad Eindhoven. Bij het Philips Museum heb ik mij ingezet als manusje van alles. De projecten liepen uiteen van het opmaken van jaarverslagen, tot verschillende signings, tot het optimaliseren van de website. Op deze pagina toon ik een overzicht van verschillende werkzaamheden die ik voor deze prachtige plek heb uitgevoerd.

Dierfysio Els

Dierfysio Els is een dierenfysiotherapeut. Zij geeft fysiotherapeutische behandelingen aan paarden en honden. Ook traint zij de baasjes om zo goed mogelijk met hun dier om te leren gaan. Dierfysio Els is deskundig en breed gespecialiseerd. Door haar avontuurlijke en onderzoekende houding is Els ook altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en mogelijkheden van haar vakgebied. Voor haar bestaan er geen problemen, maar slechts uitdagingen.

Losse verhalen

Er zijn natuurlijk genoeg losse opdrachten die bijdragen aan het vertellen van het verhaal van klant. Op deze pagina toon ik een aantal van deze opdrachten.

Eigen verhalen

Natuurlijk vertel ik ook graag verhalen vanuit mezelf. Het liefst doe ik dat in de vorm van tekeningen en illustraties. Benieuwd naar de beeldverhalen die ik gemaakt heb?
BAS Creations - Shield
Deze website maakt gebruik van functionele cookies om je een zo goed mogelijke ervaring te kunnen bieden. Bekijk de privacyverklaring voor meer informatie.